Тіна Кароль та Дан Балан - одна з самих обговорюваних і, у той же час загадкових пар українського шоу-бізнесу. Чутки про їхній роман з'явилися у дев'ятому сезоні шоу "Голос країни", в якому вони брали участь в якості наставників. Артисти відверто фліртували на очах у публіки: Дан захоплювався красою Тіни, а вона в свою чергу кокетливо стріляла очима в бік свого колеги. А нещодавно Балан подарував Кароль плюшевого кенгуру і кенгурятко, зробивши неоднозначний натяк на адресу української поп-діви, пише Clutch.

Тіна Кароль та Дан Балан

Як будуть розвиватися відносини між Тіною Кароль і Даном Баланом далі? Співачка дала відповідь.

Так, в промо-ролику ювілейного десятого сезону шоу "Голос країни", який 19 січня стартує на каналі "1+1", Кароль ніжно погладила портрет Балана. Популярна співачка спочатку встала з-за рояля і підійшла до портрета Потапа на стіні. Потім вона "свайпнула" фото ліворуч і побачила Монатіка. Його спіткала та ж доля, що і репера. Тоді в рамці висвітився знімок Дана Балана і Тіна Кароль, як заворожена, підійшла ближче і погладила фото. Таким чином артистка натякнула, кого вибрала серед чоловіків.

Тіна Кароль та Дан Балан

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, що співак Дан Балан вирішив скористатися моментом і вручив Тіні Кароль досить зворушливий подарунок – м'яку іграшку.

Як повідомляв портал Знай.ua, співачку Тіну Кароль помітили в компанії невідомого чоловіка. Хто ж цей молодий чоловік, поки взагалі не ясно.

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль гарно привітала шанувальників з Різдвом, опублікувавши кілька фото.