Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, все частіше став з'являтися на екранах, в соцмережах, набуваючи велику армію прихильників і хейтерів.

А нещодавно артист виставив компрометуюче фото, вирішивши більше не приховувати нову кохану від чужих очей і познайомивши її з численними фанатами. Новою пасією чоловіка виявилася 33-річна нотаріус Христина Горняк. Закохані познайомилася ще влітку на весіллі в Італії, де Володимир був ведучим, а сама Христина - подружкою нареченої. Парочка з травня місяця переїхала в нове житло, "сімейне гніздечко" в центрі Києва, про що чоловік розповів Катерині Осадчій в уривку шоу "Світське життя".

Як виявилося, випуск шоу вийшов саме в день народження колишньої дружини Володимира, Олени Войченко, 23 травня. Проте справжнім шоком для шанувальників стало те, що через 12 років шлюбу з Оленою Войченко Остапчук подав офіційний запит на проходження жінкою психологічної експертизи. Катерина Осадча у своєму інтерв'ю зазначила, що на такий крок йдуть батьки, охочі забрати дітей до себе. Сам шоумен подібну інформацію тоді спростував.

А трохи пізніше ексдружина все-таки зважилася дати відверте інтерв'ю Анні Олицькій, розповівши і про експертизу, і про коханок чоловіка, і про те, як ставиться до нової пасії Володимира. За словами жінки, після страхітливої історії її знайомої, Олена побоюється виходити на вулицю без супроводу.

Він попросив про експертизу. Мене набрали з опікунської ради, сказали мені про це. Бувають страшні випадки. Мені дзвонила знайома і говорила, що знає, що бувають випадки, коли дівчина йшла по вулиці, до неї підійшли і щось вкололи, і повезли на експертизу. І це страшно. Вона мені дзвонить і каже, постарайся не гуляти одна. Якщо людина намагається тиснути на мене всіляко - і сам факт експертизи, і вихід офіційно представити дівчину в мій день народження…

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Я вважаю, що Вова і Христина - гарна пара. У нас є спільні знайомі, від яких я знаю: Володимиру буде складно образити Христину. Навіть з усіма його талантами та можливостями в цьому плані висловилася про Христину Олена Войченко

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.