Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив трепетні чорно-білі кадри, показавши українцям архіви і повідомив радісну новину. Виявляється, 11 травня артист і його дружина Сніжана святкують річницю - 12 років з дня їх весілля. На честь важливої події Сергій вперше поділився знімками з таїнства вінчання.

Наше 11 травня багато-багато років тому!🤍 Наш Початок! Ділюся найпотаємнішим - таїнством Вінчання!🤍 поділився радістю Бабкін

Фолловери залишилися в захваті і засипали парочку компліментами: "Така чиста і світла любов 💗 🙏 Дякую, що ділитесь цими моментами життя", "Немає слів!Ви незвичайні,космічні люди!!!", "Хай Божа благодать, милість та прощення будуть фундаментом ваших відносин все життя! Бережіть один одного!!! ❤️❤️.", "Клас, щасливого сімейного життя😍", "Вааау😍💞💞💞💞💞 благословенні".

Популярні новини зараз

Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Сніжана Бабкіна також виклала зворушливі фото такої світлої річниці. У ліжку красуня позувала з 11-місячним сином Єлисеєм і донькою Веселиною, які з'явилися в цьому шлюбі. Творчий чоловік же закидав їх спальню пелюстками троянд, а коханій дружині вручив величезний букет ніжних сухоцвітів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.