Відомий український музикант, автор і виконавець власних пісень, учасник групи «5’nizza» Сергій Бабкін часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Однак, артист відрізняється оригінальністю своїх публікацій, що говорить про його прекрасне почуття гумору. І в цей раз пост Бабкіна розвеселив і розчулив його фоловерів.

На фотографії, яка з'явилася в записі співака, він позує в яскравому образі. В кадрі Сергій Бабкін з'явився в червоній спортивній кофті на блискавці і чорних подертих джинсах, які заправив в червоні шкарпетки. На ногах артиста біло-червоні кеди. Одну руку Бабкін сховав у кишеню кофти, а другою тримає склянку кави. Артист чи то сумний, чи то серйозний, він гордовито дивиться в камеру. У підписі до фотографії Сергій Бабкін розповів, який його улюблений колір, хоча це можна здогадатися і по його вбранні.

"Додати яскравих фарб у похмурий день. Мій улюблений колір - червоний. Тому що Марс, тому що Скорпіон. Який Ваш улюблений колір-фаворит і чому? #сергейбабкин #СБ #харків", - написав Сергій Бабкін. Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена в рідному місті артиста Харкові. Фанати не пройшли повз, ця цікава публікація зібрала безліч лайків та коментарів. Фоловери в захваті від яскравого образу Бабкіна і засипають його компліментами і побажаннями у коментарях до фото. Інші ж почали розповідати про улюблені кольори.

Нагадаємо, Сергій Бабкін налякав фанатів новим фото в соцмережі. Шанувальники запідозрили, що у кумира почалася криза середнього віку. Люди заходилися втішати Бабкіна і засипати компліментами його нове фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Сергій Бабкін став "Лицарем XXI століття".

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Бабкін з сім'єю показав, як робити перезавантаження.