Донька Майкла Джексона, Періс Джексон, зіграє роль Ісуса Христа у новому проєкті під назвою “Звичка”. Серіал на фінальній стадії: режисери та продюсери почали активно зустрічатись із журналістами, щоб промотувати своє дітище.

Періс Джексон у ролі Ісуса Христа, фото Screen Daily

Відомо, що Періс Джексон, зіграє роль Христа у гротескному і трохи трешовому інді-фільмі, який косить під стиль молодого Тарантіно. Головну роль у ньому виконає Белла Торн, колишня головна акторка світу Дісней, теперішня режисерка порнофільмів. За сценарієм, вона гратиме дивну тусовщицу, у якої є фетиш на Ісуса. Також відомо, що велику кількість часу у фільмі вона проведе в образі монашки - цей костюм допоможе їй вибратись із халепи, в яку вона потрапила через наркотики.

Майкл Джексон, скріншот: YouTube

Для доньки поп-короля цей проєкт не є першою спробую себе в кіно. Дівчина вже мала невелику роль у драматичному телевізійному проєкті “Зірка” Лі Даніелс, у чорній комедії “Грінго”. Окрім того, Періс Джексон була зіркою кліпу на пісню “Rescue Me”, яку виконують 30 Seconds to Mars і, відповідно, їхній фронтмен, Джаред Лето.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Під час карантину Періс вже встигнула потрапити до скандалу: вона похвалилась своїм новим татуюванням, зробленим уже під час карантину, у мережі Інстаграм. Підписники були розчаровані цим, адже карантин передбачає самоізоляцію, а не отримання нових татуювань.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Донька Майкла Джексона потрапила до лікарні за крок від фатальної помилки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дочка Майкла Джексона роздяглась заради кедів: фото.

Також "Знай.ua" писав, що дочка Майкла Джексона пережила операцію без анестезії.