Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома, а щоб їм не було нудно, придумує всілякі інтерактиви: монтує влоги, запускає прямі ефіри з тренуваннями і ділиться улюбленими ритмічними піснями для танців, книгами та фільмами, які змінили її життя.

Так, артистка вирішила допомогти шанувальникам організувати свій час, роблячи нудний карантин більш продуктивним. Настя організувала у власному блозі практичний мотиваційний курс “Життя в стилі NK”, записуючи відео з різними лайфхаками. Красуня вирішила розповісти, як харчується і видати кілька улюблених рецептів для вечерь, обідів і сніданків, відзначаючи, що прийом їжі у неї проходить 5 разів на день. Каменських також зазначила, що п'є багато води, мінімум 2 літри в день, а також намагається не доводити себе до почуття голоду.

Я їм дробово - 5 разів на день в один і той же час. Так виробляється харчова звичка і це впливає на швидкість обміну речовин. Порції у мене завжди нормального розміру. Я ніколи не морю себе голодом, але харчуюся правильно і збалансовано! ⠀ І сніданків у мене цілих два! 🍽

Мій обід завжди ділиться на три складові : білок + гарнір (складні вуглеводи) + овочі (складні вуглеводи і клітковина) 🍲 ⠀ Білок : 🍴відварна куряча грудка 🍴яловичий стейк на грилі 🍴парова куряча котлета 🍴риба (сібас, дорадо) на грилі 🍴або морепродукти ⠀ Гарнір (варю на воді, без додавання солі і масла) : 🥄 гречана каша 🥄 дикий рис (його калорійність майже в три рази менше звичайного білого рису, а корисних речовин більше) 2-3 рази в тиждень на обід готую легкі овочеві супчики з куркою 🥣 Овочі беріть по своєму смаку, але я раджу додавати поменше картоплі 🥔 - за час її зберігання вона накопичує більше простих цукрів і втрачає більшість своїх корисних речовин. Інша справа з молодою картоплею, але зараз поки не сезон. Зелень на суп краще додайте безпосередньо перед подачею на стіл, щоб зберегти всі її корисні властивості

Вечері у мене дві. І перший з них - у той час, коли багато хто ще тільки обідає, а на карантині може тільки снідає😄 - в 16:00. ⠀ Він, як і мій обід, що складається з білка, гарніру і овочів 🍲 Другий раз я вечеряю о 19:00 і це завжди 150 г сиру жирністю 5% + чашка чорного чаю. ⠀ до Речі, з приводу рідин - протягом дня я дозволяю собі одну чашку чаю і одну чашку кави ☕️ з рослинним (мигдальним або кокосовим) молоком. В інший час п'ю чисту воду, 2-3 л за день 💧 За 20 хвилин перед кожним прийомом їжі випиваю склянку води. Саму їжу не запиваю, щоб не збільшувати загальний обсяг їжі в шлунку і не розбавляти шлунковий сік. ⠀ І так як у мене 5-разове повноцінне харчування і я відмінно вкладаюся в добову норму, перекусів в моєму раціоні немає.

Популярні новини зараз

Зливи, спека та торнадо: які катаклізми чекають Україну на початку літа

Від платіжок зомліємо: кожен кубометр обійдеться українцям у 300 гривень

Для трамваїв і тролейбусів встановили нові тарифи: скільки коштуватиме поїздка

ТЦК почали перевіряти салони авто

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Каменських в піжамі показала, як розважається з найкращою подружкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.