Відома українська співачка Настя Каменських опублікувала в Instagram відео зі своїм ранковим поцілунком. Передає Clutch.

Вже давно не вщухають чутки про те, що між Настею Каменсих і Потапом є романтичний зв'язок. Прихильники впевнені, що колеги не тільки давно одружені, але і чекають появи спільної дитини.

А в четвер, 22 лютого, артистка опублікувала нове відео у своїй Instagram Stories. На ньому співачка зняла себе у ліжку відразу після пробудження. До Насті прибігла її улюблена собачка Мімі, і почала облизувати їй все обличчя. Каменсих пожартувала: "Мімі, ти поцілунковий маніяк. Заспокойся!".

Варто відзначити, що Мімі частий гість Instagram-аккаунту Насті Каменських. Симпатична собачка давно "вкрала" серця її шанувальників, адже вона багато в чому схожа на свою знамениту господиню.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Раніше повідомлялося, що українська співачка Настя Каменських опублікувала у своєму Instagram фото, на якому п'є шампанське.

Вже давно в мережі не вщухають чутки про те, що між співачкою Настею Каменських і її продюсером Потапом є романтичний зв'язок. Прихильники впевнені, що зірки давно одружені, і чекають появи спільної дитини.

А в середу, 20 лютого, співачка опублікувала фото, яке не на жарт стривожила прихильників. На ньому вона зображена у шапці власного бренду NK Sport з келихом шампанського в руці. Таким чином співачка відсвяткувала 5 мільйонів переглядів на своєму новому кліпі "Попа як у Кім".

Правда, підписники не згодні з тим, що кліп Каменсих вийшов на славу і в коментарях не соромляться висловлювати своє невдоволення.

Нагадаємо, Каменських відмінила весілля з Потапом через нещасний випадок.

Раніше Знай.uа повідомляв, вагітна Каменських почала заливати горе алкоголем.

Також Знай.uа писав, Лободу і Каменських росіяни внесли у елітний список дівчаток за викликом.