Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри з зірками шоу-бізнесу, тренування, домашні рецепти, казки на ніч і багато іншого.

Так, артистка поділилася спільним проведенням часу по відеозв'язку з виконавицею Дашею Астаф'євою, з якою, до речі, зіграла в двох частинах еротичної комедії "Свінгери". Красуні веселилися на повну, граючи в "Правда/дія". Дівчата малювали "моноброви", заліплювали зуби фольгою, заливали кетчуп в очі, багато жартували, показували своїх собак, а в самому кінці і зовсім зняли ліфчики, засвітивши груди.

Граємо в гру "Правда чи дія" с @da_astafieva Було гаряче! 🔥 +18
, - поділилася емоціями Полякова. Фолловери залишилися в всоторге: "Це був класний ефір!👍👍👍 Молодці, насміялася від душі!😂😂😂", "Ефір дуже веселий, але дивіться без дітей", "З вами все набагато веселіше👯😜 в цей сумний час.", "Оля давай пісні", "Ще краще, ніж з Кіркоровим!! Ржач! Спасибі вам за гарний настрій", "Дякую, Олю за відео з Дашулей😘❤️👏", "Приколистки дівчинки👌".

Популярні новини зараз

В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив

570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати

Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила

Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали

Показати ще

Оля Полякова і Даша Астаф'єва, скріншот з Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.