Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Артистку також називають української Леді Гагою за любов до латексу і епатажних витівок. Оля не зраджує своїм принципам і на цей раз показала епатаж, але вже без латексу.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі артистка опублікувала фото, на якому позує в яскравому образі. Як видно, фотографії були зроблені біля торгово-розважального центру Гулівер у Києві, на "Площі слави". Там з'явилася "зірка" Олі Полякової, звідти вона і показала фотографії. На знімках можна побачити, як співачка радіє "зірці" і щиро позує фотографам мало не зі сльозами на очах. Поруч також можна побачити старшу дочку Олі Полякової Машу.

На презентацію "зірки" артистка прийшла в епатажному короткому платті смарагдового кольору з довгим шлейфом збоку. Цей наряд оголив плечі Ольги і її довгі стрункі ніжки, а також підкреслив струнку фігуру зірки. Волосся Полякової розпущене в красивій укладці, а на її обличчі яскравий урочистий макіяж. В підписи до фотографій Оля Полякова поділилася враженнями.

"Тепер моя зірка прикрашає Площу слави @gulliver.kyiv. Я, звичайно, рада, але абсолютно впевнена, що її заслужила. Чесно кажучи, праця артиста – дуже нелегка. Адже червона доріжка – це зворотна сторона великої роботи, коли ми нормально не спимо, не їмо, добираємося у важких переїздах до свого глядача по розбитих дорогах... Але ж завдання артиста – урізноманітнювати життя людей. І якщо у мене виходить на пару хвилин вашого життя змінити настрій або якось прикрасити ваш світ, значить, я живу не дарма. Спасибі всім! #оляполякова #открытиезвезды #площазірок", - зворушливо написала Полякова, а шанувальники тут же почали вітати Олю і засипати її компліментами.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.