Зіркова фітнес-тренер, засновниця студії "Фактура", консультант популярних видань і програм, а також персональний тренер багатьох селебріті Ксенія Литвинова розповіла про те, чи реально схуднути і придбати форму за місяць посилених тренувань.

За словами тренера, все залежить від того, яка початкова вага і яку мету собі ставить людина. Про тонкощі схуднення Ксенія Литвинова розповіла в інтерв'ю Clutch.

"Почнемо з того, що нам потрібно розуміти, яка форма початкова. Якщо до мене приходить жінка, яка важить 90 кг і каже, що хоче скинути за місяць вагу до 65, то це нереальні речі, і я не зможу привести панночку до цієї ваги за місяць.

Я завжди кажу чесно: При всіх зусиллях ми можемо допомогти скинути 10 кг, але вам буде дуже важко емоційно. Ви перебуватимете у стресі, і не будете хотіти мене бачити, як мінімум. 10 кілограмів за місяць скинути можна, 30 - ні. Тому якщо ми говоримо про велике скидання ваги за маленький проміжок часу, то це нереально", чесно відповіла на запитання тренер.

Ксенія Литвинова, фото Instagram

Ксенія Литвинова, фото Instagram

У той же час, Ксенія Литвинова зізналась, що фітнес-тренерів смішать прискіпливі підходи до своєї фігури деяких дівчат:

"Якщо ми говоримо про 3 кілограми, які часто заважають дівчаткам, то для всіх тренерів це дуже як би анекдотичний підхід. Ми завжди внутрішнє посміхаємося, але звичайно вирішуємо цю проблему. 3 кг скинути реально за місяць спокійно. Півкілограма в тиждень ми можемо безпечно і спокійно втрачати".

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Однак, за словами тренера, є "вбивчі програми, які вона не рекомендує робити.

"Якщо ви втрачаєте 9 кг, а важите при цьому 60 кг, то це призведе до виснаження організму. Після цього організм "поламається", захворіє і я б ніякому тренеру не рекомендувала робити такі вбивчі програми для людей ", - зазначає Литвинова.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірковий тренер Литвинова розповіла, як "мучить" підопічних

Як повідомляв портал Знай.ua, Андрій Хомицький і Влад Яма провели батл в прямому ефірі

Також Знай.ua писав, Аніта Луценко розповіла про користь і шкоду яєць, вся правда для тих, хто на дієті