Реп-виконавиця Аліна Паш, яка всього за рік стала справжньою українською сенсацією і розтопила серця мільйонів слухачів, активно веде аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася серією затишних кадрів, зроблених на веб-камеру. Варто відзначити, що подібні фотосесії здобули популярність на час карантину через коронавірус COVID-19, адже в Україні, як і в більшості країн світу виходити з дому без потреби заборонено, щоб не заразити себе і близьких. Так, артистка позувала на ніжних і романтичних кадрах абсолютно без макіяжу і з розпущеним волоссям, задіявши в зйомці і кішечку.

Sunday web shooting by @serafimovych 📸 _____________________________ how are You there? (Недільна фотосесія на веб-камеру. Як ви там?)
, - поцікавилася Паш. Фолловери залишилися в захваті: "Як би ця фотосесія відбувалася у психіатричній-лічебниці, то вона спричинила б масову бійку серед Наполеонів, бо кожен з "імператорів" кричав та доводив, що це саме його Жозефіна. Дуже красиво!", "Яка гарна❤️❤️❤️", "Цікаво🤔", "Мила Аліна❤️", "Богиня ❤️", "Дуже красиво❤️", "❤️❤️❤️Нереально", "Wow 😍😍💖 Це щось неймовірне для мене 💫".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.