Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила веселе відео з коханим чоловіком, сидячи вдома через коронавірус COVID-19 і закликаючи прихильників дотримуватися карантину. Так, закохані разом виконали зворушливу пісню, іменуючи її музичною листівкою. Варто відзначити, що фанати вже давно чекали від парочки такого романтичного дуету.

Фолловери не пройшли повз, захоплюючись їхньою сім'єю: "Відмінно. Хоч і вдома. Молодець Меладзе. Таку дівчинку урвав на ізоляцію...)))", "Ооссь!))) 👍👍👍а адже я писав, що хотів би почути виконання Віри під акомпанемент Костянтина в домашній обстановці !) спасибі вам! Душевно!)", "Вірочка, як приємно бачити Вас з чоловіком , яка Ви гарна пара ❤️❤️. Радуйте нас Вашими піснями будь ласка, нам так потрібна така проста серцева підтримка", "Скільки любові 🧡))) оголені почуття і потік любові)))) відкрито... Переглянула кілька разів))) дякую за це відео, дуже приємно бути свідком такої відкритості і почуттів))))".

Були і ті, хто розкритикував Віру за її манеру виконання: "так тихо тихо заспівала, що не зрозуміти слова", "Ну що ж так погано чути голос то ?(", "Музичного слуху взагалі немає, аж вуха ріже.", "Чому вона співає, а соромно мені?".

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.