Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома, а щоб їм не було нудно, придумує всілякі інтерактиви: монтує влоги, запускає прямі ефіри з тренуваннями і ділиться улюбленими ритмічними піснями для танців, книгами, які змінили її життя. Так, артистка разом з чоловіком Потапом зняли смішне відео, на якому показали, як вибирають фільми, де Насті нібито не подобається жоден із запропонованих. Також зіркова красуня доповнила пост списком кінострічок, які припали їй до душі.

Зізнавайтеся, у кого так само проходить вибір фільму, як у нас на відео з @realpotap? 😄 ⠀ Фільми для мене, як телепорт. Якою б не була ситуація навколо, ви завжди можете перенестися в іншу реальність. ⠀ І зараз саме час переглянути парочку моїх улюблених фільмів 🎬 Ви зі мною? Тоді тримайте список: ⠀ 🍿 Неймовірне життя Уолтера Мітті В цьому фільмі все - красиві пейзажі, фрази, музика та історія людини, яка повірила, що в житті можливо все! ⠀ 🍿 Бойфренд з майбутнього Оригінальна назва “About time”. Той випадок, коли легкий сюжет несе в собі стільки глибоких думок. Цей фільм свого часу мене дуже вразив. ⠀ 🍿В гонитві за щастям Це фільм про подолання труднощів, виборі і цінностях. Заснований на реальній історії. Уілл Сміт - ❤ ⠀ 🍿Траса 60 Фільм про дорогу життя, за кермом якої незмінно ми самі. Фільм-притча, фільм-гра і фільм-фантазія. Питання, яке треба поставити тільки коли знаєш відповідь і відповіді, на які немає питань.
, - поділилася улюбленими фільмами Каменських. Фолловери ж залишилися в захваті від їх з Потапом сім'ї і засипали парочку компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.