Протягом всієї музичної кар'єри Насті Каменських і Потапа не вщухають чутки про те, що цієї пари є стосунки. Ми зібрали 5 беззаперечних фактів, які це доводять. Передає Clutch.

Якщо хочеш щось заховати — виставляй напоказ

Пара ніжно обіймається на камеру, разом працює і проводить вільний час, висловлюється один про одного виключно тепло... При цьому вони продовжують заперечувати свої стосунки. Така поведінка легко може бути тим самим, виставленим напоказ, на що не будуть звертати уваги.

"Застукали" на Кубі

У 2013 році всі ЗМІ гуділи про те, що Настя і Потап відпочивають на Кубі. Папараці навіть зробили фото пристрасного поцілунку пари, але на ньому важко розглянути обличчя закоханих.

Цікаво, що Настя стверджувала, що відпочивала на Кубі одна, а ось колишня дружина Потапа Ірина Горова казала протилежне. За її словами, саме Каменських поступово зруйнувала їхній шлюб.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Кільце з каменем на безіменному пальці

У 2016 році Настя почала носити на безіменному пальці кільце з важким каменем. Після цього шанувальники чекали від Каменських офіційних заяв про заручини, але цього так і не сталося.

Разом схудли

Настя і Потап разом ставлять собі цілі і досягають їх. Коли Каменсих вирішила схуднути, Олексій її підтримав. Вони скинули по 15 кілограм кожен.

"Я захоплююся Настею, яка вона розумниця – у будь-яку погоду вранці робить пробіжку! Мені стало соромно, і я теж вирішив зайнятися собою", - відверто зізнався Потап.

Мама Потапа підлила масла у вогонь

Мама Олексія колись дуже неоднозначно висловилася про стосунки її сина з Каменських:

"Настя – його муза у всіх сенсах цього слова. Не тільки творча – але й по життю. Вона чудова людина. Настя зовні настільки ж гарна, наскільки й всередині. Вона цілісна і справедлива дівчина, розумна, справжня жінка. А головне – у неї красива душа…" - розговорилася Люся Потапенко.

Визнання Потапа

Потап колись розповів в інтерв'ю, що його стосунки з Каменсих завжди були на межі, і вони постійно сварились. Це скоріше нагадує розповідь про пристрасний роман.

"Перші три роки чим більше ми сварилися, тим популярнішими ставали. І тільки останні 4 роки ми кайфуємо від роботи разом. Тому що ми зрозуміли, що це доленосний проект душі і кохання", - розповів Олексій.

Нагадаємо, вагітна Каменських показала себе у всій красі, мільйони чоловіків заздрять Потапу.

Раніше Знай.uа повідомляв, Каменських спробувала приховати круглий животик, але щось пішло не так.

Також Знай.uа писав, вагітна Каменських похвалилася фігурою в трусах.