Відомий український хореограф, шоумен і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу артист показав кумедне фото, на якому позує зі своїм другом телеведучим і шоуменом Олександром Педаном. Як видно, цей знімок Влад зробив сам, на ньому вони з Сашком майже обнімаються і стоять з мікрофонами в руках.

При цьому, видно, що і Яма і Педан у святкових вбраннях – на них класичні чорні костюми з білими сорочками і чорними метеликами. І обидва дивляться в камеру з усмішками на обличчях. Геолокація до знімка свідчить про те, що він був зроблений у Харкові. У підписі до кадру Влад Яма написав: "Ведучі на ваше свято. Спасибі @pedanos, смішно і на одному диханні. P. S. Сьогодні було дуже сміливо, Харків вміє здивувати". Шанувальники в захваті від нової публікації танцюриста, його з Педаном засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.