Відомий український хореограф, шоумен і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу артист показав трепетне фото з дружиною Ліліаною і таким чином привітав її з днем народження.

Нове фото, яке показав Влад, було зроблено, очевидно, на відпочинку пари. Вони відображені на красивому пляжі – Яма в сірих шортах, а його дружина в сексапільному рожевому купальнику. Але найбільше уваги привертає поза, в якій відображене подружжя – танцюрист лежить на животі на піску, а Ліліана залізла на нього зверху і прилягла, вигнувши спину. Її волосся зібране у високий пучок, а на обличчі немає макіяжу і веселий вираз – вона кривляється в камеру. У підписі до фото Влад написав: "День народження @liliya_yama. Miami we miss you!". Шанувальники в захваті від нової публікації танцюриста, його з дружиною засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.