Переможниця "Топ-моделі по-українськи" Мальвіна Чукля поділилася фірмовим рецептом млинців на Масляну. Стародавнє слов'янське свято Масляна в Україні відзначають 24 лютого. Головна його традиція – приготування млинців, які символізують сонце.
"Вважаю, що млинці треба готувати не коли потрібно, а коли захочеться. Тим більше що мої чоловік і син їх просто обожнюють. До речі, якщо будете точно дотримуватися рецепту, то, запевняю, навіть перший млинець у вас не вийде грудкою!", - каже Мальвіна.
Інгредієнти:
- 500-700 мл молока;
- 2-3 яйця (чим більше яєць, тим м'якшими виходять млинці);
- 400 г борошна;
- 100 г олії;
- трохи солі.
Популярні новини зараз
Показати ще
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Спосіб приготування:
- Налийте молоко в глибокий посуд і потроху насипте в нього муку, при цьому збиваючи все міксером або вінчиком. Важливо стежити, щоб у суміші не утворилися грудочки.
- Готова консистенція має нагадувати нежирний кефір. Якщо цього ефекту не вдалося досягти з першого разу, додайте трохи борошна або молока.
- Після цього додайте в суміш яйця, олію та сіль. Змішайте все та дайте тісту "відпочити" півгодини-годину.
- Випікайте млинці на сильно розігрітій сковорідці.
- Готові млинці змащуйте вершковим маслом.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, танці на столі, кров і зламані руки — як стартував новий сезон "Від пацанки до панянки", фото
Як повідомляв портал "Знай.ua", Даша Астаф'єва в купальнику підігріла холодний басейн романтикою з експертом "Топ-модель по-українськи"
Також "Знай.ua" писав, що "Від пацанки до панянки" покинула рекордна кількість учасниць — чому вилетіли аж п'ятеро дівчат