Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася пікантними кадрами зі свіжої фотосесії, позуючи в розкішній сукні чорного кольору з глибоким декольте і засвітивши груди. Так, артистка вирішила нарешті розповісти все про свої параметри, починаючи зі зросту, розміру ноги, і закінчуючи об'ємом грудей і навіть довжиною мізинця. Варто відзначити, що в коментарях до посту Леся також вказала свою вагу - 66 кілограмів.

"My secret 🍓
Кожен день, мінімум 1 або навіть 2 рази, протягом всього мого життя (21 рік😁) мені говорять одну і ту ж фразу!!
- Ого! Ви така висока😲
Серйозно ?!? Це перше що приходить в голову кожному зустрічному! Погано??? Ні, це непогано... просто я чую це кожен Божий день! Давайте раз і назавжди я ще раз нагадаю всьому світу, свої параметри, коли ви мене зустрінете, будете в курсі!!!
-Зріст 180 см(плюс підбори 7-10 см)
-довжина ноги від стегна 110 см
-розмір ноги (40,41)
-об'єм грудей 90,
-талія 68,
-стегна 100!
І найголовніше... мізинець 4 сантиметри😆😈❤️", - порадувала шанувальників новими фактами про себе Нікітюк. Фолловери залишилися в захваті, засипаючи Лесю компліментами і радячи красуні не звертати уваги на хейтерів. Втім, про вік знаменитість все ж збрехала, адже 19 жовтня їй виповнилося 32 роки.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.