Популярна російська актриса Христина Асмус, яка одружена з відомим коміком Гаріком Харламовим, часто радує шанувальників яскравими фото та відеороликами на своїй сторінці в Instagram.

Так, цього разу знаменитість оприлюднила фотографію, на якій вона сидить на дивані та посміхається, при цьому рекламуючи новий російський серіал.

"Фото не дуже підходить під текст, але якщо викладу афішу, то усі взагалі мимо пройдуть. Та й яка нафіг різниця, коли ти хочеш кричати про те, які талановиті люди нас оточують! З сьогоднішнього дня виходить російський серіал "Домашній арешт". Видатна соціально-політична сатира з галереєю шикарних образів і незрівнянною акторською грою!", - написала вона.

Христина Асмус, ВладТайм

Щоправда, оголошення Асмус про серіал, аж ніяк не привернуло увагу її фанатів, і ті почали запитувати, чи знаменитість часом не хвора, адже на знімку актриса так розмістилася в кадрі, що вийшла на ньому дуже худою, наче хворою на анорексія: "Христина, тобі потрібно терміново поїсти, бо ноги капець, які худі. Чи це такий ракурс?", "Ти така худа, що у мене з холодильника зникла вся їжа", "Яка ж ти худенька, Христина! Їж, будь ласка...))".

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Христина Асмус показала миле пляжне фото, однак у підпису до нього розповіла про неприємності, яка з нею сталася.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Христина Асмус відпочивала в розкішному готелі на Мальдівах, і тепер, після повернення додому, вирішила згадати відпочинок яскравим фото.

Також "Знай.ua" писав, що Христина Асмус відпочивала на казкових Мальдівах, однак з її недавнього поста стає зрозуміло, що її відпустка добігає кінця, і вона збирається додому.