Христина Асмус і Гарік Харламов 5 років тому стали батьками –актриса і зірка серіалу "Інтерни" народила доньку Анастасію. Пара нечасто радує своїх шанувальників новими фотознімками дочки, так що кожен рідкісний кадр – радість для фоловерів.


Нещодавно Христина виклала фото з Настею, яке було зроблено під час відпочинку на березі річки. "Видно, що не ти. Вона ж копія батько!", "Схожа на тата, а на тебе – ні", "Харлаша", - зазначили користувачі в коментарях.


Слід нагадати, що відносини між Асмус і Харламовим почалися в 2013-му році, коли той ще перебував у шлюбі з Юлією Лещенко. З цієї причини громадськість встала на бік колишньої дружини Гаріка, і з критикою накинулася на Христину, вважаючи її розлучницею, яка зруйнувала сім'ю. Гарік написав у своєму мікроблозі в Твіттер, що в розлученні він був задовго до початку відносин з Асмус, дітей у сім'ї немає, а значить, родина не постраждала. Тоді ж він офіційно зізнався у відносинах з новою дівчиною.


Нагадаємо, раніше стало відомо, що Анастасія Волочкова опублікувала фото у своєму новому образі. Стало відомо, що кардинальні зміни із зіркою сталися менш, ніж за добу. Знаменитість повністю змінила імідж.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще


Раніше Знай.UA писав про те, що фотограф розкрив секрет ідеального фото в купальнику. Який купальник вибрати, як стати і що врахувати – розповів професіонал.


Також Знай.UA розповідав, що зірка "Універу" опублікувала фотографію в купальнику. Як з'ясувалося, будучи в 40 років мамою дитини, активно знімаючись в серіалах, зірка зберегла свою фігуру підтягнутою на заздрість багатьом.