Український Національний відбір на Євробачення-2020 повинен продовжитися вже 15 лютого. А поки до цього не дійшло, відомий український телеведучий Ігор Кондратюк, згадав свій продюсерський талант, і розкритикував перших півфіналістів.

Нагадаємо, що в першому Національному відборі на Євробачення переможцями стали троє учасників – це KRUTЬ, Jerry Heil та Go-A. Кондратюк заявив, що у практично всіх учасників конкурсу були пісні, які не особливо підходять для Європи. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів.

Ігор Кондратюк

"Я завжди говорив, що, в першу чергу, для Євробачення потрібна музично сильна пісня. Скажімо, хіт Вєрки Сердючки "Зроби дощ із шампанського" більш ніж конкурентоспроможний порівняно з усім, що ми бачили в півфіналі. Але, я так розумію, що тема Євробачення для Сердючки закрита", - поділився кондратюк.

Нацвідбір на Євробачення 2020, кадр з відео

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Ведучий вважає, що за Марину Круть глядачі проголосували через жалісну історію, що мама на останні гроші купила їй бандуру. Але, на жаль, у її пісні "немає гачка". А стосовно гурту Go-A (вони пройшли у фінал) продюсер висловився неоднозначно.

"Для мене це був найформатніший виступ серед етнічних конкурсантів першого півфіналу. Дуже цікавий голос солістки. Не впевнений, що це буде зрозуміло у Європі. До речі, відомий український продюсер Валентин Коваль на своїй сторінці в Facebook написав, що це "вчорашній день в музиці", - розповів Кондратюк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Володимир Остапчук на "Голос країни 10" отримав стусана під зад від Потапа: "Пішов звідси".

Як повідомляв Знай.uа романи Тіни Кароль і весілля Остапчука після гучного розлучення - таємниці зірок виклали на огляд.

Знай.uа писав, Сердючку і юного блогера застукали під час відбору на Євробачення, коли ті шепотілися про "сексі".