Популярний в Україні телеведучий, продюсер Ігор Кондратюк в ефірі кримсько-татарського телеканалу в гостях у Муждабаева розповів, що думає про рішення Володимира Зеленського брати участь у виборах президента.

Він зазначає, що неправильно порівнювати Зеленського з Рейганом.

Ігор Кондратюк, український телеведучий, продюсер

Кондратюк розкритикував коміка і заявив, що це неприпустимо. За його словами, конвертувати медіа-популярність в політику – це неправильно. Також він додав, що лідер "Квартал-95" не зробив абсолютно нічого для держави, щоб стояти в її голові.

Ігор підкреслює: "Дай мені, будь ласка, Володя хоч якісь три штриха, які доведуть, що ти можеш це. Звідки я можу бути впевненим в тому, що ти придатний до такого середовищі?".

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Володимир Зеленський

За словами Кондратюка, було багато зірок, які рвалися в політику, але нікому з них не вдалося повною мірою, і вони повернулися назад.

Варто нагадати, що Відомий український продюсер та шоумен розповів про своє ставлення до кандидата в президенти України Володимира Зеленського.

Кондратюк заявив, що Зеленський гастролює Україною з безкоштовними або "типу благодійними" концертами студії "Квартал 95" не просто так. Він використовує їх як агітацію. За словами продюсера, висунення Зеленського - це "чистий шоубіз".

"Це чистий шоу-бізнес, до політики він не доріс, як до баскетболу – нехай не ображається. Ні одна сторінка його біографії, яку ми всі спостерігаємо на телебаченні, не говорила про те, що він хоче бути громадським діячем, лідером думок, який поведе Україну вперед", - зазначив Кондратюк.

Також продюсер зазначив, що Зеленський це "пробний камінь" людей, які стоять за ним. Вони хочуть зрозуміти, чи можливо конвертувати в політику популярність публічного людини.

Нагадаємо, Зеленський та його дружина відверто дадуть відповідь на головні питання в прямому ефірі: цього чекали всі

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Квартал 95 відправив Зеленського в Антарктиду: "пуховик – слуга полярника"

Також Знай.ua" писав про те, що Українець благає Зеленського про допомогу: так більше не можна, треба рятувати