Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантні кадри з фотосесії на пляжі з білосніжним піском і блакитною водою, відправившись на екзотичні канікули на острови Гілі в Індонезії. Так, артистка позувала в короткій білій міні-спідниці і облягаючій маєчці тілесного кольору, підкоривши шанувальників шикарною фігурою.

"Фантастичний відпочинок почався саме на островах 😍 красиво так, що будь-який кадр - краса.
За 1 годину можна обійти острів навколо 💫👌", - поділилася радістю Луценко. Фолловери залишилися в захваті: "Аніта ви неперевершені❤️😍😘", "Хіба можна бути такою гарною 😍", "Ох, красуня ❤️", "Фантастична Аніта 😍", "Красуня 👍👍👍", "Справа не в острові!Вас можна фотографувати і на березі Дніпра.і буде краса", "Вау, це дуже красиво", "Гарного відпочинку❤️".

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", тож вирішила не тільки навчитися новому, але і навчити своїх фоловерів.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.