Райдер танцівниці Анастасії Волочкової виявився дуже стриманим, там навіть нема її улюбленого шпинату. Як з'ясувалося, у балерини дуже скромні вимоги до того, що повинно бути в її гримерці під час виступів. Основне, чим повинні забезпечити танцівницю, це питна вода у великій кількості та кілька лимонів. Інших вимог до організаторів зірка не пред'являє.

Балерина, яка на початку січня відпочивала в Таїланді разом зі своїм коханим, вже приступила до виступів і репетицій. Зовсім недавно її можна було побачити в Зеленограді, де Волочкова вийшла на сцену разом з дітьми.

Анастасія Волочкова, Myslo

Відомо, що улюбленою стравою танцівниці є шпинат з вареними яйцями. Зірка відзначила, що у неї досить скромний раціон харчування, оскільки балерина боїться погладшати. Саме тому Волочкова намагається у всьому себе обмежувати.

Раніше знаменитість повідомила про своє майбутнє весілля. Волочкова також розповідала про свого чоловіка, який вже понад рік живе в її особняку в Підмосков'ї. Обранець балерини, за її словами, ніколи не був одружений, він підтягнутий і високого зросту.

Популярні новини зараз

Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

Виплати скасують, а ви і не знатимете: хто з українців може не дочекатися соціальної допомоги у жовтні

Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне

Показати ще

Анастасія Волочкова, uCrazy

Нагадаємо, раніше Волочкова заговорила про крісло губернатора, що замислила любителька дивних шпагатів

Як повідомляв портал "Знай.ua", Волочкова нарешті встала зі шпагату і зганьбилася на весь світ: "Анастасія, закрийте..."

Також "Знай.ua" писав, що Волочкова виходить заміж — де пройде "перша" шлюбна ніч скандальної балерини