Як відомо, знаменитий телеведучий не менш популярного шоу "Світ на виворіт" Дмитро Комаров активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує різноманітними фотографіями. Так, цього разу він не тільки привітав всіх українців з різдвяними святами, опублікувавши світлину з Сінгапуру, де він і святкував Новий рік, а також повідомив, що запускає у масове виробництво власну м'яку іграшку.

За його словами, ця іграшка буде не звичною, а точніше благодійною. Тобто, усі, хто її придбає, автоматично жертвують гроші для хворих діток, а на пам'ять цьому отримують символ цього року – м'якого щура.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко, фото: Instagram

"Друзі, наша сім'я вітає вас з Різдвом і наступаючим новим роком! У Святий вечір хочу вам подякувати за те, скільки чудес ви зробили в минулому році. Кожен з вас і є справжній чарівник, а разом ми - величезна сила! Тим, хто ще не обзавівся символом цього року, хочу нагадати, що ми запустили в продаж нову благодійну іграшку. Всі гроші від продажу йдуть на допомогу підопічним. Тобто, купуючи собі або на подарунок такого іграшкового щура, символу року, ви допомагаєте врятувати життя хворої дитини", - написав ведучий.

Cкріншот допису

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Нагадаємо, в капцях, шортах та з мискою олів'є: як Комаров зі звабливою дружиною зустрічав Новий рік

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.