Мегапопулярний співак України, музикант і шоумен Дзідзьо (Михайло Хома) знає, як українцям бути щасливими у 2020 році.

У розмові зі Знай.ua він побажав усім брати з нього приклад: мислити тільки про добрі речі.

Минулий рік був вдалим для Дзідзьо: потрапив у "Танці з зірками", був тренером у "Голос.Діти", випустив два кліпи та зняв ще один, запустив свій фільм "DZIDZIO: Перший раз" на платформи у США та Канаді, таких як iTunes, Amazon Prime Video, Google Play, Playstation Store, Xbox store та інших.

"Знаєте, ми самі собі придумуємо історії і сумуємо. Давайте думати позитивніше і придумувати веселі і щасливі історії", - сказав співак.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Показати ще

DZIDZIO співав, що виграв мільйон і став багатою людиною. Ми запитали, а чи вплинула ця пісня-мантра на його фінансовий стан.

"Я не рахую грошей ніколи, - зізнався артист. - Я роблю все з великим задоволенням, з великою вірою, з великою любов’ю. А скільки тих грошей? Я бачу багато людей, які мають гроші, і вони так і не зрозуміли, чому вони нещасливі. Гроші не роблять людей щасливими - вони дають можливості. Тому, щоб можливості були, їх просто треба заробляти. А люди заробляють гроші тоді, коли їм немає часу їх тратити! Треба бути в справі, робити, працювати. А когось аналізувати, то ми вміємо!"

У новорічні свята, коли всі гучно проводжають минулий рік та зустрічають новий, побачити п'яного Дзідзьо - майже неможливо. За словами співака, він отримав "подарунок" від Бога, що оберігає його.

"Справа в тому, що коли ти відношення маєш до музики, то все безкоштовне, можливостей дуже багато - що хочеш! Але Бог мені дав одну таку штуку - коли я забагато вип’ю, у мене страшно болить голова, тому мені не вдається напитися. Просто голова так болить, що таке враження, що хтось бере і отвертку в око пхає", - розповів Михайло Хома.

Дзідзьо

Крім того, він зізнався, що не любить щось планувати наперед.

"Більше треба довіряти собі - воно веде. Перше слово, перший раз… розумієте? Коли ми починаємо аналізувати крізь свого досвіду - він не є маленький, і не треба боятися, що ми щось не знаємо. Я навчився казати "я не знаю". Це не трашно. Інколи це добре: добре, що не читав тієї книжки, не мав того досвіду. Треба переживати це все", - вважає співак.

Але у Дзідзьо є побажання для самого себе на 2020 рік.

"Я би хотів перелитися досвідом кіно з інакшою державою. Поки що в Україні це ще не є бізнес. Розумієте, нема можливості утримувати команду - це великі гроші на кіно потрібні. Я займаюся тим тільки тому, що це страшно люблю, воно в мені сидить, ти не можеш нічого з тим зробити. Ти мусиш! Ти маєш червоне обличчя, воно викликає алергію, але ти мусиш то робити", - сказав музикант.

Також Дзідзьо згадав один момент у житті, коли новорічні свята були засмучені через прикрий випадок.

"Я стараюся в усьому знайти позитив, навіть у поганих речах. Значить, так мало бути. Різне було. Перед Новим роком, пам’ятаю, сумку вкрали, а там були гроші для того, щоб записати фільм “Ангели чудяться” - теж гарний фільм. Ну і хай крадуть - буде більше!" - впевнений артист.

Нагадаємо, раніше Дзідзьо зробив бажаний новорічний подарунок для всіх своїх шанувальників - розпочав запис Гімну України за власним виконанням разом з Молодіжним симфонічним оркестром України під керуванням диригентки Оксани Линів.

Також лідер популярного українського поп-гурту DZIDZIO Михайло Хома відверто зізнався, що йому днями довелося пережити страшний момент у житті.

А ще раніше DZIDZIO Михайло Хома розповів історію зі свого дитинства.