Зовсім скоро католики всього світу почнуть відзначати Різдво. Багато міст вже підготовлені до свята. Французька редакція тижневика Grazia оприлюднила в мережі обкладинку передсвяткового номери, зіркою якої стала 20-річна Лілі-Роуз Депп. Дочка 46-річної Ванесси Параді і 56-річного Джонні Деппа з'явилася на обкладинці глянцю в оточенні яскравих вогнів.

Лілі-Роуз Депп

У році, що минає дівчина досить часто потрапляла в поле зору працівників ЗМІ. Також відбулася прем'єра фільму під назвою "Король" (The King) з її участю, почалася робота над іншими кінопроектами. Не забуває Депп і про обов'язки амбасадора Chanel. У фотосесії для Grazia вона також представила речі з колекції популярного французького бренду.

Лілі-Роуз Депп

Слід зазначити, що однією з недавніх прем'єр відомої актриси стала історична драма Netflix "Король", де разом з нею знялися Тімоті Шаламе, Джоел Едгертон, Роберт Паттінсон і інші актори, а одним з продюсерів цього проекту виступив Бред Пітт.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Лілі-Роуз Депп

Нагадаємо, що голлівудський красунчик Джонні Депп після гучного і хворобливого розлучення з Ембер Херд збирається знову одружитися. Його обраницею стала молода росіянка по імені Поліна Глен.

Як повідомляв портал Знай.ua, культові зіркові красуні Голлівуду, здавалося б, ще недавно тішили фанатів неперевершеною акторською грою і зачаровують дефіле, а тепер їх дочки гідно замінюють мам у цій нелегкій справі.

Також портал Знай.ua писав, що 23-річна російська танцівниця гоу-гоу не змогла витримати роман із зіркою такого масштабу, як Джонні Депп. Вона спішно покинула Лос-Анджелес і перебралася додому, в Санкт-Петербург.