Відома український музикальний колектив "Бамбінтон" став тріумфатором найпрестижнішої щорічної музичної премії Центральної Азії Eurasian Music Awards. Відтак, музиканти Євген Тріпл і Анастасія Лісіцина отримали нагороду в номінації "Прорив Євразії".

Як відзначається, відомими у Китаї група стала завдяки TikTok, де під пісню "заю" підлітки зі всього світу знімали різноманітні відеоролики. Відтак, вже на початку осені "Бамбінтон" стали запрошеними зарубіжними гостями проекту Universal Show для головного телеканалу Китаю CCTV, а вже на днях в льодовому палаці Almaty Arena забрали заповітну статуетку Eurasian Music Awards в номінації "Прорив Євразії".

Бамбінтон

Водночас музиканти випустили новий кліп на пісню "Танцюй, танцюй", в основі якого лежить розповідь Льва Толстого "Крейцерова соната".

"Коли спалахує пристрасть, чи є сенс їй опиратися. І якого болю вона принесе? Ця пісня є відображенням переживань останніх років. Як і завжди, під маскою навмисною трешову ховаються життєво важливі речі. Їх не потрібно розуміти, їх потрібно відчути. Символ цього кліпу - скрипка. Тривога все наростає, а ми продовжуємо танцювати, тому що ми ще живі ", - заявив учасник групи.

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.