Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерів в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила нове відео, показавши, як проходили її неймовірні зйомки для FLACON MAGAZINE. Так, артистка перевтілилася в гарячу вчену, змінивши навіть зачіску і колір волосся, а також примірявши обляюче латексне вбрання білого кольору з високими ботфортами.

"Експерименти 💣Як ми знімали обкладинку @flacon_magazine
Під чуйним керівництвом @alionadol 💙
Кого я вам в такому образі нагадую?)", - поцікавилася Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "Віруша,це лабораторія любові,де чаклує фея-енерджайзер?😘💙💛", "Вогняна невпізнавашка!Супер!😂🎅🌲🍾🥂🎁😍", "Мілу Йович😍 сама хотіла написати і бачу питання в кінці посту😀😀", "У всіх ти, серденько, вбраннях хороша! 🤣", "Красуня 😚💖👍", "ти Мені нагадуєш Мілу Йовович з фільму п'ятий элимент 👌🏻🔥", "Віра хімік 🧪 👩‍🔬👍👏💋💐🖤".

Популярні новини зараз

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.