Останнім часом фанатів популярної української співачки Ані Лорак все частіше непокоять різкі зміни в зовнішності знаменитості. Зокрема, деякі шанувальники відзначили, що зірка стає менш схожою на саму себе. У свою чергу Лорак вперто ігнорує подібні зауваження.

Ані Лорак

Так, користувачів мережі приголомшила остання публікація артистки. Лорак вибрала вдалий ракурс для фото і стильно причепурилася. Але багатьох фанатів обурили її волосся, а саме їх вигляд.

Певно, на співачку так вплинули нові відносини з 26-річним Єгором Глібом, який молодший Лорак на 15 років. Таким чином, знаменитість робить все, щоб виглядати на його фоні молодою і красивою.

Користувачі не всі в захваті від змін Лорак і не соромляться писати про це. Деякі фанати припустили, що зірка стала приміряти на себе перуки, оскільки волосся на останньому фото виглядають не природно.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Скріншот, instagram

Скріншот, instagram

Нагадаємо, що українська співачка Ані Лорак позувала для нової зйомки в розкішному білому костюмі, що складається зі штанів і жакета з масивними рукавами-ліхтариками і глибоким декольте.

Як повідомляв портал Знай.ua, Сергій Лазарєв порадував свою численну армію шанувальників свіжим фото, на якому він зображений разом з красунею Поліною Гагаріною.

Також портал Знай.ua писав, що співачка Ані Лорак виклала на свою сторінку в Instagram нове відео, на якому у неї на безіменному пальці видно обручку.