Сьогодні, 15 грудня о 17:00, порадують поціновувачів прекрасного цікавою історією на телеканалі "Україна". Стартує показ 4-серійного фільму від студії "Квартал 95" під назвою "Сім'я на рік".

Нова картина розповість неперевершену історію про бізнес-леді і несерйозного, але доброго чоловіка, які заради своїх особистих цілей вирішили оформити фіктивний шлюб.

У центрі сюжету – успішна HR-менеджер Марина. Вона давно розчарувалася в чоловіках, але всі її думки зайняті питанням, як стати матір'ю для славного хлопчика Дениса. Вона збирає необхідні документи та довідки, але з-за старого конфлікту з однокласницею Світланою, яка тепер працює в соціальній службі, їй відмовляють в усиновленні Дениса під приводом того, що Марина не заміжня, повідомляє "Сегодня".

Жінка згадує, що недавно проводила співбесіду з привабливим та добрим Сергієм, який через своє несерйозне ставлення до життя втратив роботу. Тоді вона відмовила чоловікові в працевлаштуванні, але тепер пропонує йому за гроші укласти фіктивний шлюб, щоб вона могла усиновити Дениса. Однак з'ясовується, що вони цілий рік будуть перебувати під контролем соціальної служби, а соцпрацівниця Світлана знайде будь-який привід, щоб вивести новоспечене подружжя на чисту воду.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Незважаючи на драматизм історії, вона приправлена фірмовим гумором від студії "Квартал 95" і стане в нагоді будь-якій сім'ї, яка захоче об'єднатись за переглядом якісного кіно.

Виконавець головної ролі Сергія - артист Кирило Жандаров зізнався, що не зміг стримати сміх при прочитанні сценарію.

"Я просто реготав, коли читав сценарій, для мене він на першому місці при виборі проекту. Тут божевільна історія про те, як у великої дитини практично в один день з'являється дружина, син і собака. Саме великою дитиною я і називаю свого героя. У мене є такі знайомі – не божевільні, а такі, які, наприклад, можуть купити вертоліт, тому що їх це веселить, – каже актор. – Що особливо цінно – сценарист не соромився приходити до нас на майданчик і допомагати, таке ставлення багато про що говорить"

Також ролі у фільмі виконали актори Віталіна Біблів, Слава Красовська, Ольга Радчук, Станіслав Боклан, Олександр Ярема, Алла Масленникова, Ігор Портянко та інші.

Автори сценарію – Олександр Щур, Євген Бургела. Режисер-постановник – Андрій Силкін. Оператор-постановник – В'ячеслав Лазарєв. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Борис Шефір, Сергій Шефір. Виробництвом 4-серійної картини на замовлення телеканалу "Україна" займалася студія "Квартал 95". Зйомки фільму "Сім'я на рік" проходили у Києві та Київській області.