У середу, 11 грудня програмі "Світ навиворіт" виповнюється 9 років. В цей день в 2010 році вийшов перший випуск, який був присвячений Камбоджі.

Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1

Дмитро Комаров за ці 9 років зміг отримати безліч рекордів і премій, а також сотні ексклюзивних інтерв'ю та унікальних репортажів, десятки мільйонів шанувальників.

Дмитро Комаров, 1+1

Головна особливість "Світу навиворіт" і сьогодні залишається незмінною – дослідити важкодоступні, екзотичні куточки світу, показувати не туристичні місця, а "виворіт" – справжнє життя країни і людей. Те, що часто приховано від очей туристів і про що деколи не знають навіть місцеві жителі.

Популярні новини зараз

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

" Я хочу надихати людей на власні відкриття, мотивувати. Хочу, щоб глядач не тільки пізнавала і дивувався, не тільки бачив ті місця, в які по туристичній путівці не поїдеш. Моя мрія – щоб якомога більше глядачів надихнулися, зібрали рюкзак і вирушили в свою власну подорож. Не обов'язково відразу їхати в далеку екзотичну країну – головне не сидіти на місці. Свої особисті відкриття можна зробити навіть в ста кілометрах від будинку, поїхавши туди, де ніколи не бував раніше. Я хочу надихнути наших глядачів у вихідні дні не сидіти в соцмережах зі смартфоном в руках, а придбати квиток, не важливо куди, нехай навіть на автобус в сусідню область, зробити своє життя цікавішим, насиченішим, яскравіше і позитивніше. Не втомлююся повторювати: подорожі – найкраща інвестиція, яка ніколи не знеціниться. Кожен долар, витрачений на поїздку, подарує вам емоцію, яку ви збережете на все життя. Я щасливий, що вибрав для себе такий спосіб життя і мінімум 6 місяців в році проводжу в дорозі", - пише Комарів у Facebok.

Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1

Нагадаємо, Дмитро Комаров покинув роботу і відвіз молоденьку дружину подалі з України.

Як повідомляв Знай. ua, Дмитро Комаров благає українців про порятунок, байдужих не залишилося.

Також Знай. ua писав, що дружина Комарова з "Світу навиворіт" відкрила українкам головний секрет.