Цими днями із життя пішла відома українська актриса Валентина Гаврилівна Галл-Савальська. Відповідна інформація з'явилася Facebook-сторінці Херсонського театру імені Миколи Куліша.

Зауважимо, що заслужена артистка Української РСР зіграла понад 100 різноманітних ролей та виступала у таких театрах: в Українському державному драматичному театрі м Чернівці (1952-1957, 1960-1973), Київському державному академічному українському драматичному театрі ім. І.Я.Франка (1957-1958), Ленінградському театрі ім. Ленінського комсомолу (1958-1959).

Скріншот допису

"Вчора пішла з життя заслужена артистка України Валентина Гаврилівна Галл-Савальська. Висловлюємо щирі співчуття усій родині та донці - народній артистці України Олені Галл-Савальській", - йдеться в повідомленні.

Що стало причиною смерть, наразі невідомо.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Зауважимо, що в коментарях під дописом, українці активно висловлюють свої співчуття стосовно цього. "Як шкода! Співчуття рідним і колегам, величезна втрата для нашого театру...", "Це непоправна втрата нашого театру і нашого міста. Мої глибокі співчуття родичам", " Світла пам'ять... як шкода, що так рано йдуть прекрасні талановиті, чудові...", - пишуть в користувачі соцмережі.

Нагадаємо, що померла вдова знаменитого актора Анатолія Папанова Надія Катараева. Її не стало на 94-му році життя. Актриса хворіла на пневмонію, їй раптово стало погано вдома. Жінці викликали швидку, але до лікарні вона так і не доїхала.

Як повідомляв раніше Знай.uа, "посадив на олівець" Кучму, Ющенка і Тимошенко: у Дніпрі прощаються з легендарним художником Леонідом Гамольским.

Також Знай.uа писав про те, що пішов у вічність відомий письменник, дружина вразила заявою творчості такого більше не буде.