Як відомо, популярна українська співачка Софія Ротару завжди відчувала себе в Криму повноправною господинею, а свою діяльність в РФ ніколи не приховувала. Також її гонорари в Росії доходили до 100 тисяч євро за виступ. Про це повідомив скандальний критик російського шоу-бізнесу Сергій Сосєдов, передає Російський Діалог.

Софія Ротару

Так, Сосєдов сказав, що артистка є абсолютно аполітичною людиною. Також, за його словами, відповідь Ротару на питання про приналежність Криму буде однозначним.

"Якщо у неї запитати, "чий Крим?", вона з гордістю відповість "мій", оскільки саме тут вона завжди відчувала себе повноправною господинею", - розповів критик.

Більш того, Сосєдов нагадав, що народна співачка жила в Ялті з 1976 року. У сім'ї Ротару був бізнес на цьому півострові, нерухомість. Також він стверджує, що вплив Софії було настільки сильним, що вона могла навіть скасувати концерти інших артистів.

Популярні новини зараз

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Софія Ротару

Нагадаємо, що син Софії Ротару Руслан Євдокименко спростував інформацію про те, що сім'я Ротару спонсорувала українських військових у зоні АТО.

Як повідомляв портал Знай.ua. закиди через поїздки в Росію боляче вдарили по Софії Ротару.

Також портал Знай.ua писав, що українська співачка Софія Ротару виступить в Росії під Новий рік за 60 тисяч доларів.