Народна артистка України Софія Ротару заявила, що не буде виступати в Росії. Про це стало відомо з повідомлення видання "Комсомольська правда", з посиланням на представників артистки.

Співачка прийняла це рішення, "щоб не нагнітати ситуацію і не провокувати радикально налаштованих співвітчизників."

Так, Софія Ротару, яка нещодавно виписалася з лікарні після важкого інциденту зі здоров'ям, повинна була прибути в РФ на фестиваль "Пісня року", однак після того, як в Україні запровадили воєнний стан, Ротару змінила своє рішення і не приїхала.

Тим часом спекотна онука Ротару, 17-річна Соня Євдокименко, обурила мережу оголеними фото.

Нагадаємо, раніше "Знай.uа" писав про те, що роки беруть своє: у мережі з'явилися справжні фотографії Софії Ротару. Так, 71-річна Софія Ротару не перестає дивувати своїм прекрасним зовнішнім виглядом і відмінною формою.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Про це повідомляють ЗМІ.

Проте останнім часом віддані шанувальники зірки відзначають, що Ротару все частіше прикриває обличчя великими темними окулярами, які можуть приховувати певні зморшки.

Варто відзначити, що в самому кінці літа співачка не на жарт перелякала мого прихильників зазначивши, що потрапила в лікарню через різке погіршення стану здоров'я.

На знімку Ротару вийшла крупним планом і багато фанати відзначають, що це один з найбільш рідкісних кадрів з зіркою. Вони були приємно здивовані тим, що в житті співачка дійсно виглядає дуже молодо і свіжо, незважаючи на свій солідний вік.

"Чудово виглядає Софія Михайлівна!", "Яка ж вона красива жінка !!! Обожнюю її!", "Справжня королева", – писали шанувальники в коментарях до знімка.

Разом з тим варто зазначити, що онука знаменитої української співачки Софії Ротару 17-річна Соня Євдокименко порадувала своїх шанувальників в Instagram новими знімками. На фото дівчина продемонструвала, чим вона займається у французькій столиці.

Стало відомо, що внучка Софії Ротару поїхала в Європу, щоб підзаробити і продовжити свою модельну кар'єру. Варто відзначити, що і на батьківщині це в неї виходило, але, дійсно, потрібен "поштовх".

Нагадаємо, Ротару викликала дух померлого чоловіка.

Як повідомляв "Знай.uа", пластичний хірург Ротару зробив величезну помилку.

"Знай.uа" писав, що стала відома страшна причина зникнення Ротару, фанати в розпачі.

Російські ЗМІ пишуть про те, що Ротару перестала з'являтися на публіці і шанувальники сильно стурбовані станом її здоров'я.

Через це ходять різні чутки, дехто навіть підозрює, що у співачки може бути онкологія. Директор Софії Ротару, а також її родичі спростовують це.