Наташа Корольова продемонструвала свою природну красу без макіяжу. Співачка показала відео, зняте одразу після виходу із душу — з рушником на голові та у халаті.

Наташа Корольова чи не вперше показалася фанатам, змивши макіяж. Знаменитість вирішила похвалитися своєю красою і молодістю в Instagram. Прихильники зірки змогли побачити Корольову такою, якою її бачить сім'я вдома.

Наташа Корольова і Тарзан, Livestory

Підписники співачки захоплені зовнішнім виглядом Корольової та розхвалюють її в коментарях. Вони рідко бачать артистку в натуральному вигляді, оскільки вона на сцені завжди з'являється із концертним макіяжем.

Співачка, зізналася, що дуже ретельно доглядає за своїм обличчям в домашніх умовах і регулярно відвідує косметолога. Завдяки такому бережному ставленню Наташі Корольовій досі вдається уникати пластичної хірургії. Проте знаменитість не виключає такої можливості.

Популярні новини зараз

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Наташа Корольова, скріншот Instagram

"Поки що така можливість є, поки роки дозволяють, я намагаюся бути такою, яка є. У житті практично не користуюся косметикою. Волосся, нігті, брови, вії та губи у мене натуральні. Ніякого апгрейду я з собою не робила", — розповідала співачка. Наташа Корольова

Наташа Корольова розповіла, що наразі єдиним, що поміняла в собі артистка за минулий рік — це зуби. Такий подарунок співачка зробила собі на 45-річчя. Артистка зізналася, що під впливом стресу її зуби стали псуватися і вона змушена була поставити вініри.

Наташа Корольова, Instagram

Нагадаємо, раніше заплакану Корольову врятувала незнайомка

Як повідомляв портал "Знай.ua", Корольова поскаржилася на рідну українську

Також "Знай.ua" писав, що Корольова і Тарзан втратили дитину