Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася цікавою композицією "Мій маленький принц", яку записала разом з кількома дівчатами на бек-вокалі. Також артистка звернулася до свого давнього друга Олександра Педана, який нещодавно невдало розіграв її для свого шоу. Леся запропонувала шоумену дістати футболку з верхньої полиці без драбини, пожартувавши про його невисокий зріст.

"Леся Снупдогівна представляє Наш хіт #дівчатахмарочоси який ми записали у рамках челленджу #TODAYIWILL😄😄😄
Це було дуже круто, а ще окрім запису пісні ми непогано відірвалися 🤪 Все думала, кому ж передати челлендж, а потім згадала про свого сивого друга, того який любить розігрувать людей і тєрять друзєй😈і вибір став очевидним 😂 @pedanos я передаю челлендж тобі, зроби щось, чого ніколи не робив раніше, наприклад дістань з верхньої полиці футболку не користуючись драбиною 😂😂😂", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери не пройшли повз, залишившись в захваті від хіта телеведучої і засипавши її компліментами.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.