Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр, позуючи з підтанцьовкою перед премією "Золотий грамоффон" в Санкт-Петербурзі. Так, артистка приміряла розкішне червоне плаття від її кращого друга, дизайнера Анзора Бічолли, доповнивши образ вечірнім макіяжем з винними губами, а ще засвітивши нескінченні ноги.

"Goodmorning❤️ @bicholla_official", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Світлана Сергіївна, як можна бути такою шикарною? 🔥", "Красиві😻", "Вам личить червоний😍вам все личить🖤", "Красиве плаття!!!", "Класні❤️😍", "Така сексуальна 👌", "Карколомні🤩🧝‍♀️", "Червоний вам до лиця❤️".

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.