Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила уривок з інтерв'ю перед прем'єрою скандального фільму "Текст", де їй вдалася дуже реалістична еротична сцена. Так, через відвертий уривок їй приписали не тільки роман з актором Іваном Янковським, але висміяли чоловіка Гаріка Харламова, а сама Христина скаржиться на постійне цькування.

"А ось і подарунок для хейтерів, тролів і гоблінів!! ✊🏻🤪 Відверте інтерв'ю, яке ми записали якийсь час тому... До історії з тією самою виставкою і до пекельного трешу на моїй сторінці після тієї самої сцени... 🤷🏼‍♀️ Якщо б ми з @morozovanrj говорили сьогодні, інтерв'ю було б зовсім іншим. І я була б іншою. (Але це не точно))) Інтерв'ю записано тоді. І в ньому та я. Втомлена після турбот і безсонних ночей, тільки з поїзда, з високою температурою і пекельно хворою спиною 😰...", - поскаржилася Асмус. Фолловери розділилися на два табори, і якщо одні пожаліли Христину, то інші вважали, що це всього лише піар стрічки, а от сама актриса підозріло багато виправдовується.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.