Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс фото з вечірнього променаду, відправившись в ресторан з сім'єю. Так, артистка спочатку показала страви азіатської кухні, які припали їй до смаку, а потім двох доньок - старшу Машу і молодшу Алісу.

"Дівчата на вигулі", - кумедно підписала Полякова. Варто відзначити, що Маша все більше схожа на зіркову маму, дівчина також активно веде Instagram і все частіше відвідує з Ольгою різні заходи. А от Аліса залишається "татовою донькою", проте, судячи з кумедних відео Полякової-старшої, харизмою вдалася саме в Королеву Ночі.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Популярні новини зараз

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все

"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів

Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"

Показати ще

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.