Приватна українська авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" (МАУ) потрапила в новий гучний скандал. Так, на одному з рейсів місць в літаку виявилося набагато менше, ніж пасажирів. Тому концерт відомого співака MÉLOVIN у Празі опинився під загрозою.

Про це повідомила прес-секретар артиста Світлана Панкова на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

МАУ

"Я думала, що в моїй стрічці ніколи не буде такого посту, оскільки зареклася не мати справу з "Міжнародні Авіалінії України". Але, на жаль, це не завжди можливо, і зараз у мого артиста MÉLOVIN під загрозою концерт у Празі, бо пасажирів на рейсі виявилося більше, ніж місць у літаку", - йдеться в повідомленні Панкової.

Представники компанії на скаргу щодо ситуації відповіли, що передзвонять протягом 14-ти годин, щоб вирішити це питання. Світлана Панкова також повідомила, що рейс, яким повинен летіти MÉLOVIN перенесли на наступний день.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Користувачі соціальної мережі почали активно коментувати повідомлення Панкової:

Сам MÉLOVIN на особистій сторінці в Instagram попередив шанувальників, що зустрічі з ними в Празі не відбудеться саме з-за того, що МАУ не посадила артиста на рейс.

"Ми потрапили в категорію людей, яких просто викинули. Дякую всім фанам за підтримку і дякую МАУ за те, що я вперше стикаюся з цією проблемою" - повідомляє артист.

Нагадаємо, що на тлі затишного і теплого жовтня останній осінній місяць осені очікується досить примхливим. Сонце, дощ і сніг будуть змінювати один одного протягом всього листопада.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українці залишаться без улюблених фільмів і серіалів популярні сайти закриті назавжди, що робити.

Також "Знай.uа" писав, президент МАУ повідомив українцям сумні новини, вперше за 27 років: "Не хочу повторювати".