Синові російської співачки Наташі Корольової і танцюриста Сергія Глушко вже 17 років. У нього зав'язалися романтичні стосунки з 24-річною Марією Слугиной, однак нещодавно стало відомо про розставання.

Марія була учасницею скандального телепроекту "Дом-2". Щодо причин розставання думки розходяться. Одні переконані, що причиною розриву стала велика різниця у віці, інші ж стверджують, що всьому виною зрада Слугиной.

Так, в оточенні пари стверджують, що у Маші темне минуле, однак Архип сподівався на виправлення дівчини. Проте так нічого і не вийшло.

Повідомляється, що у дівчини були чоловіки, які спонсорували її за інтимну близькість. За це вона отримувала абонементи у спортзал, путівки і навіть автомобілі.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Архип молодий і просто закохався в дівчину. Однак Маша не кинула займатися цим і хлопцеві почали говорити про те, що зустрічають її в різних місцях з незнайомцями старше неї.

Після розставання Архип не злиться на Машу і навіть визнає, що готовий до нових відносин. Він не приховує, що з ровесницями йому не цікаво і він шукає дівчину з досвідом. Крім Маші у нього були подруги 25 і 32 років.

Нагадаємо, Королева налякала фанатів дивним обличчям, з дружиною Тарзана коїться щось недобре.

Як повідомляв Знай. ua, Наташа Корольова показала дивні розваги на столі, чоловіки не стрималися.

Також Знай. ua писав, що невъездная Наташа Корольова благає Зеленського про допомогу.