Відома артистка Наташа Корольова часто радує шанувальників різноманітними публікаціями в соціальних мережах. Цього разу співачка опублікувала серію відео, на яких її чоловік, стриптизер Сергій Глушко, більш відомий під псевдонімом Тарзан, роздягається на камеру під музику і плаває в басейні.

Тарзан під музику спочатку приспустив штани, а потім і зовсім їх зняв. Після чого зняв сорочку і похвалився торсом на камеру. Все це зняла на відео Корольова, а сама лише засвітила свої ноги в кадрі.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше повідомлялося про те, що Корольова вийшла на сцену у вбранні 90-х років минулого століття. Для виступу Наташа обрала білі мереживні велосипедки, червону міні-спідницю і піджак такого ж кольору. Також на артистці була біла футболка з її фотографією.

Шанувальники артистки жваво взялися коментувати дане відео. Одні були в захваті від публікації знаменитості, а інші були вкрай здивовані. Також чоловік Наташі Корольової шокував шанувальників новим фото в соціальній мережі. На знімку шоумен сидить в компанії відомого російського коміка в розстібнутій сорочці, а той торкається грудей стриптизера.

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Показати ще

Також недавно в Росії відбувся концерт на честь дня народження Наташі Корольової. На ньому було безліч фанатів співачки і її чоловіка, Сергія Глушка, які робили спільні фотографії зі своїми кумирами. Так ось деякі фото просто налякали фанатів пари. І пов'язано це було в першу чергу з зовнішнім виглядом чоловіка Корольової.

Нагадаємо, що гола Корольова повторила легендарне фото Лободи

Як повідомляв Знай.uа, Наташа Корольова змусила думати про неї страшне

Знай.uа писав, Корольова одягла "сукню незайманої", такого кошмару фанати ще не бачили