Видатний балетмейстер і Народний артист України, 89-річний Григорій Чапкіс стане четвертим постійним суддею "Танців з зірками" починаючи з наступного неділі, передає "1+1".

За словами учасників проекту, слова Чапкіса надихнули їх, а фанати в соцмережах масово просять показувати його частіше:

«Людина, яка повинна бути в журі на постійній основі - це Чапкіс»; «Так цікаво було послухати про історію кожного танцю, і які основні фігури повинні в ньому бути»; «Він мудрий, цікавий, і справедливий»; «Окреме «спасибі» за Чапкіса. Такий культурний, інтелігентний чоловік. Браво». пишуть в коментарях

Григорій Чапкіс

За словами керівника розважальних шоу "1+1" Володимира Завадюка, повернення Чапкіса в "Танці з зірками" справило справжній фурор, а телеглядачі були щасливі:

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Тисячі людей після ефіру активно просили залишити його в якості постійного судді, а ми завжди прислухаємося до думки глядачів. Крім того, повернення балетмейстера в проект сильно відіб'ється на наших учасниках. Вони почнуть готувати танець ще ретельніше, адже знають, що Чапкіс не допустить ніяких помилок у класичній бальній хореографії". Володимир Завадюк

Влад Яма і Григорій Чапкіс

Сам Григорій Чапкіс зазначив, що для нього бути суддею танцювального проекту такого масштаба велика честь і відповідальність:

"Я не можу помилитися і повинен бути максимально об'єктивним, щоб не втратити авторитет. За моїми діями спостерігають і студенти, яким я постійно акцентую на бальних канонах".

Нагадаємо, раніше українська гімнастка Анна Різатдінова розповіла Знай.uа про новий етап в життя після розставання з нардепом Онищенко.

Також танцюрист Саша Прохоров поділився з одкровеннями Знай.uа про те, як знайшов спільну мову з Анною Ризатдиновой на "Танцях з зірками".

А хореограф Дмитро Дікусар розповів Знай.uа коли повернувся в Україну і в проект ”Танці з зірками”.