Анна Різатдінова - одна з найсильніших учасників нинішнього сезону “Танців з зірками”. Знаменита українська гімнастка протягом восьми прямих ефірів на 1+1 займає верхню сходинку в таблиці результатів, отримуючи найвищий бал від суддів. Танцює Аня в парі з Олександром Прохоровим, який дуже дбайливо і трепетно ставиться до своєї партнерки.

В бесіді зі Знай.uа Аня зізналася, що проект змінює її: вона вчиться проявляти емоції, що було неприпустимо в спорті. Гімнастка відверто розповіла про ревнощі Сашка Прохорова і як спілкування з синочком допомагає відновлюватися після виснажливих танцювальних тренувань.

Анна Різатдінова

Аню, ви впевнено рухаєтеся до перемоги. Після 8 ефіру і всіх випробувань на “Танцях з зірками”, що відчуваєте зараз: втому, напругу, адреналін, жагу до перемоги?

У мене змішані почуття — відчуття радості і напруги від праці. Протягом всього часу, що провела на проекті, я отримую величезне задоволення від процесу, від кожної невеликої перемоги над собою. Я радію, коли після багатогодинного тренування вдається відточити і відпрацювати танець до ідеального стану, я радію з того, як приймають нас глядачі і, звичайно, я рада, що ми залишаємося у проекті. Але крім цього, є копітка праця. Ми багато тренуємося і з кожним ефіром здається, що працювати потрібно ще більше.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

У восьмому ефірі Аня й Сашко виконали самбу

В сьомому ефірі ви танцювали з Дмитром Жуком. А як Саша Прохоров відреагував на зміну партнерів і таке пристрасне танго, чи були ревнощі партнерські?

Так, Саша ревнував, це було помітно по його очах, хоч він і намагався не подавати виду. Він весь час був поруч, ходив біля зали, де ми з Дімою репетирували, спостерігав за тренуванням, був трохи сам не свій. Ми дуже спрацювалися з Сашею як пара, і я думаю, що йому дивно було бачити, як я танцювала з іншим партнером.

Танго від Ані і Діми Жука в сьомому ефірі

В танцях ви вже почуваєте себе, як риба у воді? Або ще залишилося щось, що вам важко дається?

Мені б хотілося яскравіше проявляти свої емоції, розкриватися з різних сторін. Я хочу, щоб глядач побачив мене іншою, якою він мене ще ніколи не бачив: веселою, кокетливою, грайливою на паркеті. Але для цього потрібен відповідний танець, я дуже чекаю такого танцю, який дозволить мені показати себе в абсолютно новому амплуа. Протягом усієї спортивної кар'єри я вчилася справлятися зі своїми емоціями і не проявляти їх. Спортсмену потрібно показувати результат незалежно від того, що ти зараз відчуваєш.

Тому тепер мені, з одного боку, трохи складно, я вчуся віддаватися емоціям, а з іншого боку, для мене це величезне задоволення — виявляти свої почуття і розкриватися на паркеті.

Саша Прохоров і Анна Різатдінова з мамою

А синочок буває з вами на репетиціях? Вам бабусі допомагають з малюком або няня?

Коли я на репетиції, за малюком дивиться моя мама, вона мені дуже допомагає. Звичайно, зараз мені не вдається проводити багато часу з сином, і я за ним дуже сумую. Я думала про те, щоб брати його на репетиції, але зрозуміла, що цього робити не варто: повноцінної репетиції не вийде і нормального спілкування з дитиною теж. Тому Рому на репетицію я не беру.

Хто для вас головний конкурент на паркеті цієї миті?

Я вважаю кожного учасника своїм конкурентом, у кожного є свої сильні сторони і є чому повчитися. Але головним своїм конкурентом я вважаю себе.

Зі мною, напевно, нелегко, тому що я складна людина і вимоглива до інших. Але більше всього я вимоглива до себе. Спорт мене привчив до того, щоб не зупинятися на досягнутому, і кожен раз я намагаюся домогтися більшого, побити власний рекорд, покращити власні досягнення. У цьому сенсі можна сказати, що я конкурую з собою і це допомагає мені досягати високих результатів.

Що вам допомагає відновитися після виснажливих репетицій?

Насамперед, це спілкування з сином. Коли ми вдома разом з малюком, йдуть хвилювання, все, що здавалося дуже важливим ще годину тому, відходить на другий план. Рома допомагає мені відволіктися і іноді цього буває достатньо, щоб по-іншому подивитися на ситуацію, щоб прийшли нові думки і навіть нові ідеї щодо проекту.

А відновитися фізично мені дуже допомагає хороший сон і сеанс масажу.

Один з найбільш вражаючих номерів Танців з зірками. 4 ефір - румба від Саші та Ані

Нагадаємо, раніше українська гімнастка Анна Різатдінова розповіла Знай.uа про новий етап в житті після розставання з нардепом-втікачем Онищенком.

Також танцюрист Саша Прохоров поділився одкровеннями зі Знай.uа про те, як знайшов спільну мову з Анною Різатдіновою на "Танцях з зірками".

А хореограф Дмитро Дікусар розповів Знай.uа, коли повернувся в Україну і в проект ”Танці з зірками”.