Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила коротенький уривок з концерту, танцюючи з "вовками" в образі Червоної Шапочки. Так, артистка показала, як переодягається за лаштунками і кардинально змінює образ на хвилину, засвітивши також підтягнуті сідниці в блискучому комбінезоні.

"коли на переодягання у тебе хвилина ....💃", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Яка Ви красуня, слів немає", "✨ Зірочка", "Вогнище просто🔥🔥 голос ❤️", "Круто 👏", "Лобода ти розумничка❤️❤️❤️", "те почуття, коли Світлана Сергіївна може переодягнутися за хвилину, а ти за 30 хвилин максимум😂❤️🤘🏽", "Ці переодягання варті того😻".

Популярні новини зараз

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.