Знаменита російська співачка, яку називають Примадонною, Алла Пугачова зараз тішиться своїми двома дітьми - Лізою та Гаррі. Однак колись у її житті кипіли небувалі пристрасті, й Алла втратила дитину, якою була вагітна.

Пугачова не могла змиритися з тим, що лікарі в один голос говорять їй про те, що вона ніколи не зможе народити. Та у 49 років, коли вона була заміжня за артистом Філіпом Кіркоровим, їй вдалося завагітніти. Вік Алли Борисівни істотно ускладнював ситуацію, тому Примадонні довелося звернутися за допомогою до лікарів й зробити штучне запліднення.

Алла Пугачова і Філіп Кіркоров

Натхненні щасливим очікуванням майбутнього малюка, Алла і Філіп склали пісню на честь майбутньої дитини. "Маленький секрет великої любові..." – співав Кіркоров. На жаль, виносити дитину співачці не судилося: в середині терміну у неї стався викидень.

"Я не хочу про це говорити. Не вийшло. На все воля Божа. Тоді не вийшло. Вона дуже хотіла. Навіть не стільки я, скільки вона хотіла. Я не розумів, а от їй хотілось цього щастя". сказав тоді Кіркоров

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Сама Пугачова стверджувала, що викидень стався після того, як Примадонна підняла щось важке.

Нагадаємо, що гаряча бабуся Пугачова в сміливому міні змусила Орбакайте кусати лікті: яскраві кадри.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що Галкін показав темну сторону Пугачової, такого не очікував ніхто: "Син заважав Аллі".

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що Пугачова не витримала жорсткого цькування, легендарна співачка на межі: "Досить...".