Представники померлого вокаліста популярного гурту The Prodigy Кіта Флінта повідомили, що його особисті речі будуть виставлені на продаж. Прибуток з цього аукціону планують витратити на погашення боргів відомого співака.

Так, за даними аукціонного будинку Cheffins Fine Art, продаж особистих речей Флінта відбудеться вже 7 листопада 2019 року. Серед запропонованих лотів – сценічний одяг і прикраси, ліжко зі сходами і сталевим готичним оздобленням, а також різні елементи декору і музичні нагороди.

"На аукціоні буде чимало цікавих речей, які дають уявлення про особисте життя Кита і підкреслюють різницю між його сценічним образом і життям", – повідомив керівник аукціонного дому Мартін Міллард.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Показати ще

Слід зазначити, що продаж особистих речей артиста було вимушеним заходом, так як він після смерті залишив купу боргів на суму 8 млн. доларів. До того ж, на передодні свого самогубства Флінт збирався продати свій паб "The Leather Bottle" і маєток. Як повідомляють ЗМІ, цей заклад не приносило прибутку художник і "подарувало" борг у розмірі 600 тис. доларів.

Нагадаємо, що в крові покійного лідера групи The Prodigy Кейта Флінта знайшли велику кількість наркотичних речовин, серед яких кокаїн і кодеїн. Крім того, перед смертю музикант випив багато алкоголю.

Як повідомляв портал Знай.ua, у загиблого соліста The Prodigy Кейта Флінта знайшли борги на мільйони фунтів.

Також портал Знай.ua писав, що відомий російський актор театру і кіно Валентин Воронін помер у середу, 14 серпня в Єкатеринбурзі.