В це складно і страшно повірити, але у культової групи The Prodigy сталася друга трагедія. Після самогубства 49-річного соліста Кейта Флінта, новина про який розірвала ЗМІ і серця фанатів 4 березня, стало відомо, що помер Корнеліус Мерфі - начальник охорони колективу. Він був близьким другом музикантів і часто проводив з ними час, друзі називали його просто Кін.

Про смерть одного команди повідомили на офіційному сайті The Prodigy, а також на сторінці групи в Instagram. Колектив з жалем згадує про "Супермена Коні", який, за словами музикантів, був найбільшим і вірним другом, який завжди "прикривав їх спини, дбав про них" і "витягував з багатьох складних ситуацій під час турів". Група також опублікувала кілька спільних знімків Кона Мерфі і Кейта Флінта.

Причина смерті, словами дочки Мерфі, став рак, з яким він вів боротьбу в протягом багатьох років.

Варто нагадати, що 4 березня стало відомо про самогубство соліста The Prodigy Кейта Флінта, якого називають "королем електронного панка".

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Фанати панка по всьому світу не можуть повірити в цю трагічну новину, проте найбільшим шоком стала причина самогубства Флінта - джерела стверджують, що він повісився через розлучення з дружиною.

Журналістам стало відомо, що за два роки до самогубства вокаліст групи The Prodigy Кіт Флінт розділив між усіма учасниками колективу п'ять мільйонів фунтів стерлінгів.

Ці гроші музиканти заробили за кілька років

Він і колеги по групі Ліам Хоулетт і Максим (справжнє ім'я Кіт Палмер), розділили кошти, які вони отримали порівну. У минулому році колектив заробив майже 2 мільйони фунтів стерлінгів і 3 мільйона за рік до цього.

протягом останніх двох років The Prodigy виступили більш ніж на 70-ти концертах і фестивалях.

Нагадаємо, Загадку смерті Кейта Флінта розкрили копи: що вбило соліста The Prodigy

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Українські музиканти вшанували пам'ять соліста The Prodigy: спасибі тобі, людино-вуду

Також "Знай.uа" писав про те, що Соліст The Prodigy звів рахунки з життям: фанам розповіли те, у що важко повірити.