Увагу мільйонів людей прикута до акторки та зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк, тому що у неї виявили рак мозку. Однак з'явилася інформація, що зірка пішла на поправку та її виписали з клініки "Європейський медичний центр", де вона проходила лікування.

Однак представники акторки відмовилися коментувати стан Заворотнюк. Почувши запитання, чи дійсно Анастасію Заворотнюк виписали з лікарні, концертний директор знаменитості Стас Христовий втік від представників ЗМІ.

Анастасыя Заворотнюк

Після того, як журналісти спробували знову зв'язатися з Христовим, він коротко відповів "без коментарів", хоча раніше активно спілкувався з журналістами. У свою чергу інша представниця акторки Марина Потапова також навідріз відмовилася спілкуватися зі ЗМІ.

Зазначимо, що свідки того, як Заворотнюк виписували з медичного закладу запевняють, що актрису практично неможливо впізнати. Повідомлялося, що під час проходження лікування акторка сильно погладшала, що й підтвердили очевидці.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показати ще

Анастасыя Заворотнюк

Якщо чутки про те, що Анастасії Заворотнюк поставили страшний діагноз "Гліобластома" підтвердяться, то вигляд зірки цілком відповідає діагнозу. При таких захворюваннях використовують ліки, які можуть зупинити хворобу, але паралельно викликають інші ускладнення і призводять до повноти. Людина в цьому випадку, як вважають медики, пухне від надлишку ліків, крапельниць та різних хімічних препаратів.

Нагадаємо, Заворотнюк терміново виписали з лікарні і вивезли у невідомому напрямку: що відбувається із "Моєю прекрасною нянею".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Заворотнюк залишилося чотири місяці: астролог визначив долю "моєї прекрасної няні" - "Віри і терпіння".

Також "Знай.ua" писав, що хвора на рак Заворотнюк склала заповіт: кому дістануться мільйони та елітна нерухомість "Моєї прекрасної няні".